Hála Önöknek, rászorulók látásáról is gondoskodhattunk

2022 őszén a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségével közös adománygyűjtési akciót indítottunk, melynek célja az volt, hogy rászorulóknak segíthessünk visszaadni az éles látás örömét és kényelmét. A jótékonysági gyűjtés és a szemüvegek átadása sikerrel lezárult, köszönhetően vásárlóink nagylelkű támogatásának.

Szeptember 1-jén indult el az az összefogás, melynek keretében az Ofotért vásárlói 250 vagy 500 forintos adománnyal hozzájárulhattak a nehéz anyagi helyzetben élő, látásproblémával küzdő embertársaink megsegítéséhez. A LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének helyi szervezeteivel együttműködve azon dolgoztunk, hogy minél több ember számára biztosítsuk az éles látás élményét, ami reményeink szerint életminőségük javulásához is hozzájárult. A közös erőfeszítés eredményeként jelentős támogatást nyújtottunk, amiért nagyon hálásak vagyunk Önöknek.

A vásárlói adományokból 2023 márciusáig összesen 1 362 500 forint gyűlt össze a rászorulók szemüvegeire, amin felül Ofotért üzleteinkben további 50%-os szemüvegkedvezményt adtunk, így kétszer annyi gyermeknek és felnőttnek tudtunk megfelelő látáskorrekciót biztosítani 2024 márciusáig bezárólag.

Nagy öröm számunkra, hogy nemcsak kollégáink, hanem vásárlóink is szívükön viselik mások látásának épségét, hiszen a tökéletes látás alapvető szükségletünk és mindenkinek jár.


Köszönjük szépen!


További bejegyzések

Mi a méretem?

Mi a méretem?

Az alábbi útmutatónkkal végezze el a szemüveg méretének meghatározását. Készítsen elő egy bankkártyát. Álljon a tükör elé és tegye bankkártyáját az orra közepére és nézze meg, hogy meddig ér a másik vége.

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került